Терпкість може бути або особливістю сорту, або свідченням недозрілості плодів. У домашніх умовах можна спробувати створити умови, в яких навіть зірвана хурма достигне.
Читайте також: Медики розповіли, при яких хворобах протипоказана хурма
Спосіб перший. Покладіть плоди в поліетиленовий пакет і залиште при кімнатній температурі на 3-4 дні. Для кращого ефекту можна до хурми покласти стиглі яблука та банани.
Спосіб другий. Заморозьте плоди нестиглої хрми в морозильній камері. Через добу дістаньте і потримайте в холодильнику до повного розморожування. Потім потримайте плоди за кімнатної температури принаймні одну годину, перед тим, як споживати. Хурма стане м’якою, але втратить терпкість, буде смачніша.
Читайте також: Як виростити хурму з кісточки?
Спосіб третій. Залийте посудину з хурмою окропом і залиште до повного вистигання. Після цього її потрібно їсти відразу, не залишаючи на зберігання.
Пенсійний фонд дозволяє подавати документи на оцифрування трудової навіть тим, хто давно не працює. Розбираємося,…
З'явилася пліснява? Її легко позбутися за допомогою підручних засобів.
85-річний дніпровський скульптор Аркадій Гольдман усе своє життя працює з деревом, перетворюючи його на образи,…
«Усі отримають до свят». В компанії повідомила про нові правила виплат.
Харківський офіцер запасу вже вдруге виграв суд у Пенсійного фонду України. Чоловік домігся визнання незаконного…
Атмосферний фронт, що рухається на схід розділить країну навпіл. Синоптики показали найтепліші та найхолодніші регіони…