Терпкість може бути або особливістю сорту, або свідченням недозрілості плодів. У домашніх умовах можна спробувати створити умови, в яких навіть зірвана хурма достигне.
Читайте також: Медики розповіли, при яких хворобах протипоказана хурма
Спосіб перший. Покладіть плоди в поліетиленовий пакет і залиште при кімнатній температурі на 3-4 дні. Для кращого ефекту можна до хурми покласти стиглі яблука та банани.
Спосіб другий. Заморозьте плоди нестиглої хрми в морозильній камері. Через добу дістаньте і потримайте в холодильнику до повного розморожування. Потім потримайте плоди за кімнатної температури принаймні одну годину, перед тим, як споживати. Хурма стане м’якою, але втратить терпкість, буде смачніша.
Читайте також: Як виростити хурму з кісточки?
Спосіб третій. Залийте посудину з хурмою окропом і залиште до повного вистигання. Після цього її потрібно їсти відразу, не залишаючи на зберігання.
Купівля одного з найпопулярніших овочів з кожним днем все помітніше відбивається на гаманці споживача. У…
Подати заяву на базову соціальну допомогу (БСД) тепер можна, не виходячи з дому через додаток…
В умовах постійного зростання цін на продукти, комунальні послуги та ліки людям похилого віку все…
Пенсіонер виявив списання з картки банку. Розповідаємо, які дії вжити і куди скаржитися.
Зазвичай штрудель печуть із тонкого тіста з солодкою начинкою. Але є й інший варіант.
Процедура спадкування в Україні чітко врегульована Цивільним кодексом. Вона визначає, хто має право отримати спадщину,…