Раніше ми давали рецепт популярного німецького штоллена з дріжджового здобного тіста.
Штоллен — це традиційна різдвяна випічка родом із Німеччини, яку можна адаптувати до ваших уподобань. Ніжна сирна текстура, ароматні сухофрукти та насичений смак спецій зроблять цей десерт головною прикрасою святкового столу.
Особливо нетерплячі можуть скуштувати одразу, але витриманий штоллен розкриває свій смак ще краще.
Готуйте із задоволенням та насолоджуйтесь святковою випічкою!
Вас також можуть зацікавити новини:
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.
Якщо ви вийшли на пенсію, але продовжуєте працювати, будьте уважні: у певних випадках вам можуть…
Чому українцям варто переглянути ставлення до води та готуватися до можливих обмежень. Ми зібрали головні…