Запечена квасоля з цибулею в томатному соусі – це смачний гарнір, який можна подавати як самостійну страву. У звичайні дні квасоля буде прекрасним доповненням до м’ясних або вегетаріанських страв.
Вас також можуть зацікавити новини:
Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…
У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…
Забудьте про довге випікання – цей «Сметанник» готується без духовки, а на все піде мінімум…
В Україні відмовляються від копійок. Які зміни запроваджує Національний банк України.
Бульбоцибулини гладіолусів старіють уже через кілька років, що позначається на цвітінні. Експерт дав кілька порад,…
Блекаути чи профілактика: навіщо складають нові таблиці відключень. Як працюватиме енергосистема України з жовтня?