Новини

Доведеться готувати відразу дві порції: оригінальний салат, який затьмарить і «Олів’є», і «Мімозу»

Цей салат настільки смачний, що вам напевно захочеться приготувати його вдвічі більше.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший “Оселедець під шубою”.

Інгредієнти:

  • 2 банки кальмарів у розсолі;
  • 1 банка консервованих ананасів;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • майонез — за смаком;
  • сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Відваріть яйця, дайте їм охолонути. Очистіть та наріжте на кубики невеликого розміру.
  2. Ананаси також наріжте дрібними кубиками. Цибулю також потрібно подрібнити.
  3. Підготовлені інгредієнти об’єднайте в одній мисці та перемішайте. Заправте майонезом.
  4. Спробуйте, якщо салат виходить не солоним, додайте сіль.
  5. Щоб смак салату розкрився по максимуму, йому потрібно дати настоятися в холодильнику хоча б 1-2 години.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Маєте більше стажу — отримаєте надбавку до пенсії: скільки держава готова доплатити

За понаднормовий стаж українські пенсіонери можуть отримати доплату. Про які суми йдеться, і хто може…

22/05/2025 05:34
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 22 травня

22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…

21/05/2025 22:59
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 22 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

21/05/2025 22:37
  • Статті

Сім’я і кохання у старшому віці: які періоди життя найскладніші для стосунків

Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…

21/05/2025 21:59
  • Статті

Струнку поставу та здоров’я повернуть вправи: навіщо витягувати хребет у зрілому віці

З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.

21/05/2025 21:25
  • Статті

Фрукти подорожчають, ягід поменшає: як вплинули заморозки на врожай

Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…

21/05/2025 20:19