Простота приготування та смак, який вас підкорить – це все десерт із ряжанки з шоколадом та бананом. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Зимова вишня” на кефірі.
1. Приблизно за пів години до початку приготування дістаємо банани та ряжанку з холодильника, щоб вони зігрілися до кімнатної температури.
2. Заливаємо желатин холодною водою та залишаємо на десять хвилин для набухання. Банани очищаємо, нарізаємо шматочками та поміщаємо в чашу блендера. Додаємо цукор і какао-порошок. Вливаємо ряжанку.
3. Збиваємо суміш протягом двох-трьох хвилин до однорідності.
4. Розтоплюємо желатин на водяній бані.
5. Переливаємо суміш бананів та ряжанки в миску. Помішуючи суміш, тонким струмком вливаємо розтоплений желатин. Перемішуємо все протягом 30-60 секунд, щоб желатин рівноомірно розподілився.
6. Розливаємо суміш за порційними формами, креманками або келихами. Поміщаємо десерт у холодильник і залишаємо до охолодження, приблизно на дві-три години. Охолоджений десерт за бажанням прикрашаємо щіпкою натертого шоколаду.
Вас також можуть зацікавити новини:
Держава надає низку пільг та надбавок пенсіонерам, які мають статус ветеранів праці. Ми зібрали повний…
16 серпня всі православні відзначають значне свято. Цього дня потрібно сходити до церкви та приготувати…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Пастернак здається милою садовою рослиною, але в спеку він може викликати сильні опіки. Що треба…
Лише кілька простих інгредієнтів — і ви створите пиріг, що здивує навіть найвибагливіших гурманів.