Торт “Зимова вишня” – це справжній кулінарний шедевр, який підкорює своїм ніжним смаком та гарним зовнішнім виглядом. Його секрет у тому, що він готується на кефірі, що робить коржі м’якими та повітряними, а вишні надають десерту неймовірної соковитості. Цей торт ідеально підійде як для святкового столу, так і затишного зимового чаювання.
Раніше ми розповідали, як приготувати легендарний торт “Медовик” без випікання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Улюблений усіма соус майонез давно став класикою на наших столах. Але чи знаєте ви, що…
З 1 жовтня 2025 року в Україні розширюється доступ до базової соціальної допомоги – державної…
Пенсійна реформа продовжує змінювати правила гри: тепер вчителям складніше достроково вийти на заслужений відпочинок.
Нашій газеті "На пенсії" виповнюється 20 років. Багато хто з її колективу відзначатиме цю дату…
Передача показань лічильника — справа кількох хвилин, але ціна помилки може становити сотні гривень. До…
Восени садівники зазвичай видаляють зламані та хворі гілки, не підозрюючи, що саме ця робота закладає…