Ще один плюс цієї страви – її можна зберігати в холодильнику та розігрівати наступного дня. При цьому овочі зберігають форму, аромат та всі корисні речовини.
Тушкувати 25 хвилин або до м’якості картоплі.
Приготуйте також:
Дізнайтесь, як застосовувати гірчицю проти слимаків, попелиці, плодожерки та інших шкідників. Натуральний рецепт для безпечної…
Хочете легку, корисну й ароматну закуску без зайвих зусиль? Спробуйте запечений буряк у медово-часниковому маринаді…
Дитячі електроквадроцикли – справжній транспорт для юних водіїв, який дарує малюкам незабутні емоції та розвиває…
Громадяни України можуть звернутися за одноразовою матеріальною допомогою. Програма діє в межах соціального захисту населення…
У 2025 році без витягу з реєстру неможливо довести право на квартиру чи земельну ділянку.…
Держава запустила чергову фінансову ініціативу. Громадяни з певною датою народження можуть отримати майже тисячу гривень,…