Ще один плюс цієї страви – її можна зберігати в холодильнику та розігрівати наступного дня. При цьому овочі зберігають форму, аромат та всі корисні речовини.
Тушкувати 25 хвилин або до м’якості картоплі.
Приготуйте також:
Фарширована картопля зі смачними грибами та соковитою начинкою — це проста, але дуже ефектна страва,…
Погода в Україні після холодних днів різко зміниться. Синоптики попереджають про потепління, але радять бути…
Магнітні бурі є частиною космічної погоди й виникають через активність Сонця та викиди корональної маси.…
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…