Тахдіг у перекладі означає «дно горщика» і називається так через хрусткий, маслянистий рис шафранного кольору. На дні горщика рис утворює чудову хрустку скоринку.
Подавати зі смаженими або тушкованими овочами, томатним соусом або аджикою.
Цю страву можна готувати і в дні посту, якщо вершкове масло замінити на рослинну олію.
Читайте також:
Сумніваєтеся в правильності рахунку за газ? Переконайтеся, що враховані реальні свідчення лічильника, і знайте, куди…
Обробляли рослини ввечері, а вранці пішов дощ? Не панікуйте: все залежить від типу препарату. Розповідаємо,…
Хочете зробити щось особливе з літньої малини? Приготуйте домашній квас — ароматний, прохолодний і дуже…
Працюєте на пенсії й хочете збільшити свої виплати? Дізнайтеся, хто має право на перерахунок пенсії,…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу у межах спеціальної програми підтримки. Кому саме надають…
З 1 липня в Україні запроваджено новий стандарт напруги – 230/400 В. Пояснюємо, як це…