З капусти можна готувати безліч смачних і корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, апетитні курячі рулетики, насичений осінній суп і навіть чіпси.
Картопля середнього розміру — 3 штуки, квашена капуста — 150 грамів, яйце — 1 штука, панірувальні сухарі — 30 грамів (ще залишити для обвалювання), перець чорний мелений — ⅓ чайної ложки, солодка паприка — ⅓ чайної ложки, олія та сіль — за смаком.
Викладати кульки в один шар і обсмажувати до рум’яності.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.
Частина українців зможе не платити за комунальні послуги. Відповідний законопроєкт має ухвалити Верховна Рада.