З капусти можна готувати безліч смачних і корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, апетитні курячі рулетики, насичений осінній суп і навіть чіпси.
Картопля середнього розміру — 3 штуки, квашена капуста — 150 грамів, яйце — 1 штука, панірувальні сухарі — 30 грамів (ще залишити для обвалювання), перець чорний мелений — ⅓ чайної ложки, солодка паприка — ⅓ чайної ложки, олія та сіль — за смаком.
Викладати кульки в один шар і обсмажувати до рум’яності.
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…