Плоди айви мають бути яскраво-жовтими або золотистими. Уникайте фруктів із зеленуватим відтінком, оскільки це може вказувати на незрілість плоду. Залежно від сорту айва може мати округлу, яблукоподібну, конусоподібну, еліптичну або грушоподібну форми. Їх смакові властивості мало відрізняються одна від одної.
Вибирайте плоди невеликого розміру, вони зазвичай більш соковиті й ароматні. Стиглий повинен мати характерний аромат. Також айва має бути твердою, але не «кам’яною».
Айва — 500 грамів, масло вершкове — 30 грамів, цукрова пудра — за смаком.
Айва готова, коли скибочки стануть м’якими і ніжними всередині, з легкою золотистою скоринкою зовні. Обсмажені скибочки викласти на тарілку і посипати цукровою пудрою.
Україна готова розглянути можливість заморожування воєнного конфлікту з Росією по поточній лінії фронту, а також…
Доплата до пенсії за догляд в Україні залишається дуже скромною та не індексувалася з 2008…
Дисплей смартфона — це найважливіший елемент, адже саме через нього ми взаємодіємо з усіма функціями…
Посадка лілій восени гарантує рясне цвітіння вже наступного року. Важливо вибрати правильний час, підготувати цибулини…
Жодних складних інгредієнтів і зайвих калорій: просте бананове печиво можна спекти за лічені хвилини.
В Україні значно подорожчав один продукт, який часто вживають українці. Що саме суттєво зросло а…