Плоди айви мають бути яскраво-жовтими або золотистими. Уникайте фруктів із зеленуватим відтінком, оскільки це може вказувати на незрілість плоду. Залежно від сорту айва може мати округлу, яблукоподібну, конусоподібну, еліптичну або грушоподібну форми. Їх смакові властивості мало відрізняються одна від одної.
Вибирайте плоди невеликого розміру, вони зазвичай більш соковиті й ароматні. Стиглий повинен мати характерний аромат. Також айва має бути твердою, але не «кам’яною».
Айва — 500 грамів, масло вершкове — 30 грамів, цукрова пудра — за смаком.
Айва готова, коли скибочки стануть м’якими і ніжними всередині, з легкою золотистою скоринкою зовні. Обсмажені скибочки викласти на тарілку і посипати цукровою пудрою.
Дарування — це передача нерухомого майна (будинку, квартири, дачі тощо) безкоштовно, без будь-яких умов чи…
З липня 2024 року українці, котрі постраждали на роботі під час війни, можуть отримати від…
Не всі добрива однаково ефективні для томатів. Розповідаємо перевірений рецепт, який суттєво підвищив урожай.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…