Плоди айви мають бути яскраво-жовтими або золотистими. Уникайте фруктів із зеленуватим відтінком, оскільки це може вказувати на незрілість плоду. Залежно від сорту айва може мати округлу, яблукоподібну, конусоподібну, еліптичну або грушоподібну форми. Їх смакові властивості мало відрізняються одна від одної.
Вибирайте плоди невеликого розміру, вони зазвичай більш соковиті й ароматні. Стиглий повинен мати характерний аромат. Також айва має бути твердою, але не «кам’яною».
Айва — 500 грамів, масло вершкове — 30 грамів, цукрова пудра — за смаком.
Айва готова, коли скибочки стануть м’якими і ніжними всередині, з легкою золотистою скоринкою зовні. Обсмажені скибочки викласти на тарілку і посипати цукровою пудрою.
В Україні зафіксовано тимчасову зміну цін на картопля. Проте експерти попереджають: вже з настанням холодів…
Захворіли у відпустці? Ваші гроші не згорять — ось що потрібно зробити.
Читачі часто запитують: чи можна вийти з ОСББ, якщо не влаштовує робота об'єднання чи розмір…
Окремі категорії працівників в Україні можуть отримати чималеньку суму при виході на пенсію. Хто саме…
Ці харчові відходи більшість людей викидає. Але городникам цього робити не варто – безкоштовно отримаєте…
“Ми будемо відновлювати те, що вони руйнують”. Президент розповів про енергетику, опалення та з чим…