Плоди айви мають бути яскраво-жовтими або золотистими. Уникайте фруктів із зеленуватим відтінком, оскільки це може вказувати на незрілість плоду. Залежно від сорту айва може мати округлу, яблукоподібну, конусоподібну, еліптичну або грушоподібну форми. Їх смакові властивості мало відрізняються одна від одної.
Вибирайте плоди невеликого розміру, вони зазвичай більш соковиті й ароматні. Стиглий повинен мати характерний аромат. Також айва має бути твердою, але не «кам’яною».
Айва — 500 грамів, масло вершкове — 30 грамів, цукрова пудра — за смаком.
Айва готова, коли скибочки стануть м’якими і ніжними всередині, з легкою золотистою скоринкою зовні. Обсмажені скибочки викласти на тарілку і посипати цукровою пудрою.
Фаршировані печериці – це вишукана страва, яка готується з бюджетних інгредієнтів. Вони ідеально доповнять святковий…
Погода в Україні завтра буде стабільною і комфортною, як для середини грудня. Атмосферні процеси не…
Сонячна активність у грудні привертає увагу метеозалежних людей і спеціалістів, які працюють із чутливою технікою.…
Святкові столи українців на зимові свята приховують серйозну небезпеку для здоров’я. Фахівці застерігають: саме традиційні…
Овочі,які зараз доступні для українців, у 2026 році можуть втратити статус бюджетних. Експерти попереджають: зростання…
Мобільний оператор lifecell пропонує українцям можливість зафіксувати вартість тарифу майже на два роки. Скористатися акцією…