А раніше ми розповідали, як смачно приготувати буряковий холодник на кефірі — незамінна страва в гарячий літній день.
«Буряк — 2 штуки, картопля — 2 штуки, морква — 1 штука, цибуля — 1 штука, часник — 2-3 штуки, томатна паста — 1 столова ложка, лимонний сік — 1 чайна ложка, сіль — за смаком.
Подавати суп можна зі сметаною та зеленню. За бажанням можна перебити суміш блендером і перетворити страву на суп-пюре.
Поєднуйте суп із м’яким сиром, фетою або бринзою та горіхами за смаком».
Віктор Степанович, м. Вінниця
Частині пенсіонерів в одному з українських міст припинили доставляти пенсійні виплати. Кого це стосується та…
Понад три роки збройного конфлікту в Україні залишили і продовжують залишати помітний слід не лише…
Центр підтримки оголосив про видачу продуктових наборів. Хто саме може отримати продуктову допомогу та як…
Масло – звична річ на кухні, але його властивості можуть істотно змінюватися в залежності від…
У червні 2025 року змінилися правила виплати пенсій. Важливо: тепер у списках одержувачів обов’язково з'явиться…
25 червня синоптики прогнозують невеликі дощі подекуди.