А раніше ми розповідали, як смачно приготувати буряковий холодник на кефірі — незамінна страва в гарячий літній день.
«Буряк — 2 штуки, картопля — 2 штуки, морква — 1 штука, цибуля — 1 штука, часник — 2-3 штуки, томатна паста — 1 столова ложка, лимонний сік — 1 чайна ложка, сіль — за смаком.
Подавати суп можна зі сметаною та зеленню. За бажанням можна перебити суміш блендером і перетворити страву на суп-пюре.
Поєднуйте суп із м’яким сиром, фетою або бринзою та горіхами за смаком».
Віктор Степанович, м. Вінниця
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…