А раніше ми розповідали, як смачно приготувати буряковий холодник на кефірі — незамінна страва в гарячий літній день.
«Буряк — 2 штуки, картопля — 2 штуки, морква — 1 штука, цибуля — 1 штука, часник — 2-3 штуки, томатна паста — 1 столова ложка, лимонний сік — 1 чайна ложка, сіль — за смаком.
Подавати суп можна зі сметаною та зеленню. За бажанням можна перебити суміш блендером і перетворити страву на суп-пюре.
Поєднуйте суп із м’яким сиром, фетою або бринзою та горіхами за смаком».
Віктор Степанович, м. Вінниця
Цей паштет із квасолі з додаванням кунжуту — справжня знахідка для тих, хто хоче завершити…
Благодійна організація продовжує надавати продуктові набори тим, хто потребує підтримки. Отримати допомогу можна після попереднього…
В Україні ухвалили закон, який дозволяє частині водіїв не купувати поліс ОСЦПВ або отримати за…
Навіть кілька зайвих дій можуть обернутися штрафом у тисячі гривень. Дізнайтесь, які обмеження діють з…
Зміни для ВПО вже не за горами! З 1 липня 2025 року в Україні набудуть…
Майже 3 мільйони українських пенсіонерів не залишають ринок праці й отримують пенсії, вищі за середні.…