Але якщо дотримуватись цих трьох простих правил, а точніше секретів, то оладки вийдуть просто супер.
Раніше ми розповідали, як спекти оладки на дріжджах.
Правильне співвідношення цукру та солі: Для досягнення пишної текстури оладок важливо використовувати їх у пропорції 4:1. Тобто, якщо в рецепті вказано 1 чайну ложку цукру, додайте 1/4 чайної ложки солі.
Кількість яєць: Для отримання пишних оладок на половину літра тісту рекомендується використовувати не більше одного яйця. Це забезпечує ідеально повітряну текстуру.
Додавання олії в тісто: Введення однієї столової ложки олії в тісто дозволяє смажити оладки без додавання зайвої олії на сковороді. Це робить їх менш жирними, зберігаючи при цьому гарний смак та пишність.
Дотримання цих простих рекомендацій допоможе приготувати оладки, які сподобаються всім!
Читайте також:
Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ось на якому кефірі потрібно готувати пишні оладки – головний секрет досвідчених господарок
Нове дослідження Mercer CFA показало, які країни мають найкращі пенсійні системи у світі.
Хліб вважають основою раціону, проте не кожен. Експерти розповіли, який хліб не варто купувати.
Полум’я газової плити іноді змінює колір із блакитного на помаранчеве. Фахівці “Нафтогазу” пояснили, чи безпечно…
Уряд запускає проєкт “Тепла зима”. Сотні тисяч громадян отримають гроші на опалювальний сезон 2025/26.
Броди — спокійне і працелюбне місто Львівщини, де все більше роботодавців відкривають двері для людей…
Синоптики зробили прогноз погоди на останній місяць зими й він виявився неочікуваним. Чого чекати українцям.