Але якщо дотримуватись цих трьох простих правил, а точніше секретів, то оладки вийдуть просто супер.
Раніше ми розповідали, як спекти оладки на дріжджах.
Правильне співвідношення цукру та солі: Для досягнення пишної текстури оладок важливо використовувати їх у пропорції 4:1. Тобто, якщо в рецепті вказано 1 чайну ложку цукру, додайте 1/4 чайної ложки солі.
Кількість яєць: Для отримання пишних оладок на половину літра тісту рекомендується використовувати не більше одного яйця. Це забезпечує ідеально повітряну текстуру.
Додавання олії в тісто: Введення однієї столової ложки олії в тісто дозволяє смажити оладки без додавання зайвої олії на сковороді. Це робить їх менш жирними, зберігаючи при цьому гарний смак та пишність.
Дотримання цих простих рекомендацій допоможе приготувати оладки, які сподобаються всім!
Читайте також:
Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ось на якому кефірі потрібно готувати пишні оладки – головний секрет досвідчених господарок
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?