Але якщо дотримуватись цих трьох простих правил, а точніше секретів, то оладки вийдуть просто супер.
Раніше ми розповідали, як спекти оладки на дріжджах.
Правильне співвідношення цукру та солі: Для досягнення пишної текстури оладок важливо використовувати їх у пропорції 4:1. Тобто, якщо в рецепті вказано 1 чайну ложку цукру, додайте 1/4 чайної ложки солі.
Кількість яєць: Для отримання пишних оладок на половину літра тісту рекомендується використовувати не більше одного яйця. Це забезпечує ідеально повітряну текстуру.
Додавання олії в тісто: Введення однієї столової ложки олії в тісто дозволяє смажити оладки без додавання зайвої олії на сковороді. Це робить їх менш жирними, зберігаючи при цьому гарний смак та пишність.
Дотримання цих простих рекомендацій допоможе приготувати оладки, які сподобаються всім!
Читайте також:
Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ось на якому кефірі потрібно готувати пишні оладки – головний секрет досвідчених господарок
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Чимало городників уже зараз думають, які сорти томатів обрати на наступний сезон. Якщо посадити ці…
Річ у тому, що папір - це, звичайно, органічний матеріал, а ось внутрішнє покриття склянок…
Цей пісний шоколадний торт доводить, що смачний десерт можливий і без вершкового масла та яєць.
Коли потрібно міняти ID-картку та паспорт-книжечку і як правильно оформити новий документ?
Ціни на тепличні овочі зростають. Чому вони подорожчали і чого чекати далі?