Яблучний крамбл – традиційна страва британської кухні. Проте, як розповідають, придумав крамбл не шеф-кухар, а англійські домогосподарки під час Другої світової війни, коли продуктів для випічки було, м’яко кажучи, обмаль.
Взагалі, крамбл, дуже нескладна страва. В основі – крихти (їх можна зробити з черствого хліба або сухої вівсянки) та начинка, і необов’язково з яблук, можна взяти ягоди, ревінь, варення – що є під рукою.
Борошно — 140 грамів, яблука — 2 штуки, цукор — 190 грамів, вершкове масло — 180 грамів, лимон — ½ штуки, імбир мелений — 0,5 чайної ложки, кориця мелена — 0,5 чайної ложки, рослинна олія — 10 грамів.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина внутрішньо переміщених осіб буде змушена повернути вже виплачену державну допомогу на проживання. Кого це…
Пральна машина – незамінний помічник у кожній оселі, але майже кожен другий стикається з проблемою…
Частина українців мають змогу отримати грошову допомогу від благодійного фонду "Карітас". Потрібно заповнити онлайн-заявку.
Раптове зниження температури після посадки може стати фатальним для картоплі. Але не поспішайте панікувати!
Цей десерт готували практично всі, і, справді, своїм смаком він нагадує морозиво «Пломбір», що тільки…
Магнітні бурі завдають шкоди нашому здоров'ю та самопочуттю, тому важливо заздалегідь знати, коли геомагнітне поле…