Яблучний крамбл – традиційна страва британської кухні. Проте, як розповідають, придумав крамбл не шеф-кухар, а англійські домогосподарки під час Другої світової війни, коли продуктів для випічки було, м’яко кажучи, обмаль.
Взагалі, крамбл, дуже нескладна страва. В основі – крихти (їх можна зробити з черствого хліба або сухої вівсянки) та начинка, і необов’язково з яблук, можна взяти ягоди, ревінь, варення – що є під рукою.
Борошно — 140 грамів, яблука — 2 штуки, цукор — 190 грамів, вершкове масло — 180 грамів, лимон — ½ штуки, імбир мелений — 0,5 чайної ложки, кориця мелена — 0,5 чайної ложки, рослинна олія — 10 грамів.
Вас також можуть зацікавити новини:
Оплата за допомогою QR-кодів стає дедалі популярнішою серед українців, однак цей зручний спосіб може бути…
Деякі дерева особливо вразливі під час грози. Саме в них блискавка б’є частіше, тому перебувати…
За українським законодавством пенсія за віком залежить від досягнутого віку та наявного страхового стажу. Скориставшись…
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…