Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.
Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.
Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Ціни на газ у листопаді залишилися стабільними для тих, хто має річні контракти. А от…
Пенсійний фонд пояснив, чи зобов’язані працюючі пенсіонери подавати сканкопії трудових книжок і в яких випадках…
Чорнобильці можуть оформити пенсію раніше встановленого віку — від 1 до 13 років залежно від…
У холодильнику з’явився неприємний запах? Не поспішайте купувати дорогі засоби — ці прості домашні методи…
Пенсіонери, які не пройдуть ідентифікацію до кінця року, ризикують залишитися без виплат. У Пенсійному фонді…
Фінансові кібершахраї вкотре активізувались. НБУ повідомив про нові схеми й оприлюднив правила безпеки.