Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.
Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.
Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частині українців доступна нова грошова допомога від держави. Хто саме зможе її отримати та як…
В Україні стартувала реформа системи соцзахисту: 39 видів державних допомог і стипендій тепер призначає та…
Багато хто вважає його корисним, але лікарі попереджають: цей фрукт може завдати шкоди організму не…
Іноді, відкриваючи плитку шоколаду чи коробку цукерок, можна побачити на їхній поверхні дивний білий наліт.…
За українським законодавством дитина отримує прізвище батьків. Якщо у матері й батька вони різні, батьки…
Діти військовослужбовців, які загинули, померли чи зникли безвісти, мають право на пенсію у разі втрати…