Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.
Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.
Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Святковий четвер в Україні буде холодним майже в усіх регіонах. Плюсові температури очікуються лише на…
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна ситуація на Землі стабілізується. Науковці запевняють, що різдвяні…
Передноворічне прибирання здавна вважалося не просто хатньою справою, а справжнім ритуалом оновлення. Водночас народні прикмети…
Початок 2026 року не принесе українцям неприємних сюрпризів у комунальних платіжках. Уряд і регулятори запевняють:…
Святкова кутя у 2025 році стане для українців однією з найдорожчих страв різдвяного столу. Найдорожче…
Різдво Христове по праву називають найсвітлішим і найдушевнішим святом року. Його зустрічають у родинному колі,…