Раніше ми давали рецепт гарбуза, тушкованого з морквою і сметаною.
Маринований гарбуз готується дуже швидко і має насичений кисло-солодкий смак із приємним ароматом. Спочатку її злегка відварюють, а потім маринують з додаванням гірчиці, оцту та кропу. Ця страва ідеально підходить як закуска до м’яса чи риби, а також як доповнення до круп. Мариноване гарбуз можна використовувати як начинку для пирогів або основу для салатів.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…