Звичайно, потрібно дотримуватись рецепту, а точніше кількості інгредієнтів і тоді оладки точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші сирники.
Головне правило пишних, високих та м’яких оладок – це кефір. Його досвідчені господині радять підігрівати перед замішуванням тіста. Кип’ятити не потрібно, а ось підігріти – так, треба.
Читайте також:
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.