Звичайно, потрібно дотримуватись рецепту, а точніше кількості інгредієнтів і тоді оладки точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші сирники.
Головне правило пишних, високих та м’яких оладок – це кефір. Його досвідчені господині радять підігрівати перед замішуванням тіста. Кип’ятити не потрібно, а ось підігріти – так, треба.
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені садівники щороку обробляють штамби спеціальною бовтанкою та білять їх вапняним розчином. Комплексна підготовка не…
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів…
Клієнти одного з найпопулярніших банків України не зможуть скористатися своїми картками. У фінансовій установі назвали…
В Пенсійному фонді України розповіли, чи варто пенсіонерам очікувати підвищення пенсійних виплат до кінця 2025…