Звичайно, потрібно дотримуватись рецепту, а точніше кількості інгредієнтів і тоді оладки точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші сирники.
Головне правило пишних, високих та м’яких оладок – це кефір. Його досвідчені господині радять підігрівати перед замішуванням тіста. Кип’ятити не потрібно, а ось підігріти – так, треба.
Читайте також:
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…
Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…
Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…