Ачма – грузинський сирний пиріг з м’яким тестом і ніжною начинкою, один із видів хачапурі. А ми пропонуємо вам рецепт із готового лаваша.
«Лаваш тонкий — 2 штуки, сир домашній 9% — 200 грамів, сир сулугуні — 200 грамів, кефір 2,5% — 300 мілілітрів, яйце — 4 штуки, масло вершкове — 30 грамів, перець чорний мелений та сіль — за смаком.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
Злегка остиглий пиріг витягнути з форми і нарізати порційними шматками.
Софія Олександрівна, м. Дніпро»
Читайте також:
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.