Новини

Ці кекси з’їдять ще теплими: неймовірно ароматні та смачні секрет в одному інгредієнті

Кекси готуються швидко та просто і виходять справжнім кулінарним шедевром.

Раніше ми розповідали, як спекти кавовий кекс.

Інгредієнти:

  • 180 г борошна;
  • 1 ч. ложка соди;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача;
  • щіпка солі для гармонізації смаку;
  • 2 яйця;
  • 280 г гарбузового пюре;
  • 140 г цукру;
  • 120 мл олії;
  • 60 мл молока.

Приготування:

  1. Запікайте гарбуз у духовці до м’якості. Якщо сорт у вас м’який, то можна готовий гарбуз просто пом’яти виделкою, якщо твердий – потрібно подрібнити блендером.
  2. Яйця з цукром і сіллю збийте віночком до піни, додайте гарбузове пюре, перемішайте.
  3. Влийте олію, молоко. Просійте борошно разом з розпушувачем і додайте у рідку суміш. Ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
  4. Розподіліть тісто по формах і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
  5. Готові кекси зверху можна посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55
  • Статті

Хочете хорошу пам’ять – треба більше спати: що відкрили вчені

Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.

08/04/2025 21:16
  • Статті

У чому секрет пишного і рівного бісквіту: спробуйте – і підкоріть всіх подруг

Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…

08/04/2025 20:34