Новини

Готуємо смачно: м’ясо по-французьки в духовці – красиво, соковито, пікантно

М’ясо по-французьки у духовці

Інгредієнти

М’ясо – 500 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, консервовані ананаси – за бажанням, сіль, перець, майонез – за смаком.

Приготування

  • М’ясо нарізати на невеликі шматочки й обсмажити у сковорідці до золотистості.
  • У сковорідку додати дрібно нарізані цибулю та моркву.
  • Все залишити тушкуватися до м’якості.
  • Помістити ці інгредієнти у форму для запікання, зверху викласти ананаси і змастити майонезом.
  • Якщо немає ананасів, можна взяти кисло-солодкі яблуко, курагу або персики.
  • Запікати м’ясо по-французьки в духовці на 180 градусах близько 30-40 хвилин.

Подавати з картоплею.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Сплачувати потрібно тільки так: Газмережі попередили споживачів про нову квитанцію за газ

Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…

04/07/2025 10:49
  • Новини

Виплатять до 3250 гривень: хто з українців зможе отримати грошову допомогу у липні

У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…

04/07/2025 09:28
  • Новини

Жінки на пенсії мають право на низку пільг — за що можна не платити

Українські жінки, які досягли пенсійного віку, можуть розраховувати не тільки на виплати від держави, а…

04/07/2025 08:03
  • Новини

Одна область може залишитися без питної води: Україна наближається до водної кризи

У найближчі роки Україна може зіткнутися з масштабною водною кризою, попереджають у Державному агентстві відновлення…

04/07/2025 06:39
  • Новини

У липні чотири категорії пенсіонерів отримають доплати до пенсії: кому і скільки додадуть

Крім пенсії, деякі пенсіонери мають право на компенсаційну доплату. Кому та скільки доплатять у липні…

04/07/2025 05:38
  • Новини

Фахівці попереджають про тисячі смертей найближчими днями у країнах Європи: у чому причина

Поки жителі Європи шукають тіні та порятунку від спеки, експерти попереджають: це не просто літо,…

03/07/2025 23:38