Щоб приготувати смачну шарлотку, не обов’язково користуватися духовкою. У сковороді теж можна приготувати ароматний і пишний пиріг.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.
Яблука – 2-3 шт., яйця – 3 шт., цукор – 150 г, цукор ванільний – 10 г, борошно – 120 г, розпушувач – 1 чайна ложка, вершкове масло – 20 г, олія – 1 чайна ложка.
Яблука наріжте скибочками. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера в густу і пишну піну. На це піде 5-6 хвилин.
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово всипте сухі інгредієнти до яєць, перемішайте до однорідності.
Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, залийте тістом.
Накрийте кришкою сковороду. Готуйте шарлотку на мінімальному вогні 30-35 хвилин.
Читайте також:
Осінь — пора, коли аромат квашеної капусти стоїть у повітрі, а господині готують запаси на…
Ваша картка заарештована. У яких випадках банки блокують рахунки й що робити у такій ситуації?
Якщо Пенсійний фонд відмовив у зарахуванні стажу, варто перевірити правильність архівних документів. Суд може підтвердити…
Платіть самі. Нові правила добровільних внесків до Пенсійного фонду.
Яка буде синоптична ситуація в країні?
Що кажуть астрофізики, чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?