Щоб приготувати смачну шарлотку, не обов’язково користуватися духовкою. У сковороді теж можна приготувати ароматний і пишний пиріг.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.
Яблука – 2-3 шт., яйця – 3 шт., цукор – 150 г, цукор ванільний – 10 г, борошно – 120 г, розпушувач – 1 чайна ложка, вершкове масло – 20 г, олія – 1 чайна ложка.
Яблука наріжте скибочками. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера в густу і пишну піну. На це піде 5-6 хвилин.
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово всипте сухі інгредієнти до яєць, перемішайте до однорідності.
Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, залийте тістом.
Накрийте кришкою сковороду. Готуйте шарлотку на мінімальному вогні 30-35 хвилин.
Читайте також:
Почала працювати програма «3000 кілометрів Україною». Вона дозволяє подорожувати залізницею безкоштовно — на відстань до…
До 2013 року вся інформація про житло зберігалася в паперових архівах БТІ. У новому електронному…
Уже з 1 січня 2026 року в Україні зростуть мінімальні та максимальні пенсії. Крім того,…
Раптова зміна кольору чи форми нігтів — не просто косметичний дефект. Якщо пластина пожовтіла, стала…
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…