Щоб приготувати смачну шарлотку, не обов’язково користуватися духовкою. У сковороді теж можна приготувати ароматний і пишний пиріг.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.
Яблука – 2-3 шт., яйця – 3 шт., цукор – 150 г, цукор ванільний – 10 г, борошно – 120 г, розпушувач – 1 чайна ложка, вершкове масло – 20 г, олія – 1 чайна ложка.
Яблука наріжте скибочками. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера в густу і пишну піну. На це піде 5-6 хвилин.
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово всипте сухі інгредієнти до яєць, перемішайте до однорідності.
Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, залийте тістом.
Накрийте кришкою сковороду. Готуйте шарлотку на мінімальному вогні 30-35 хвилин.
Читайте також:
Науковці вивчили здичавілих псів з зони відчуження — і побачене викликало більше запитань, ніж відповідей.…
Мінімальна пенсія для учасників бойових дій зросла у 2025 році. Окрім основної виплати, військові мають…
Хліб без замісу – справжня знахідка для тих, хто хоче харчуватись корисно, але не має…
У разі смерті близької людини держава може компенсувати витрати на організацію похорону. У 2025 році…
Дізнайтесь, як застосовувати гірчицю проти слимаків, попелиці, плодожерки та інших шкідників. Натуральний рецепт для безпечної…
Хочете легку, корисну й ароматну закуску без зайвих зусиль? Спробуйте запечений буряк у медово-часниковому маринаді…