Раніше ми писали, чому кардіологи радять віддавати перевагу рибі перед м’ясом.
Мойва – це невелика океанічна риба із сімейства лососевих, яку цінують заъї поживні властивості та приємний смак.
Мойва: особливості та харчова цінність
У 100 г сирої мойви міститься близько 110 ккал. Варена риба зберігає приблизно ту ж калорійність, а при додаванні олії чи соусу вона значно збільшується, що варто враховувати тим, хто стежить за своєю вагою.
Мойва багата на цінні речовини, які корисні для організму:
Завдяки цьому складу, мойва виділяється серед інших продуктів тваринного походження, будучи чудовим джерелом поживних речовин для підтримки здоров’я та гарної фізичної форми.
Вас також можуть зацікавити новини:
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.