Раніше ми давали рецепт хлібу на буряковому квасі.
Розглянемо хліб з точки зору спортсмена. Це джерело складних вуглеводів, які повільно розщеплюються, забезпечуючи організм енергією. Оскільки процес розщеплення відбувається повільно, ці вуглеводи слід споживати зранку, щоб наситити організм енергією до обіду та дати йому поштовх для продуктивного дня. Отже, важливо запам’ятати як аксіому: складні вуглеводи – зранку, обов’язково! Це означає, що хліб та інші борошняні вироби потрібно їсти, але в першій половині дня і в помірних кількостях.
Не рекомендується їсти хліб гарячим, але через 3-4 дні він буде ще смачнішим.
Насолоджуйтесь смачним і корисним хлібом! Будьте здорові!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд України надає спеціальні компенсації вартості продуктів харчування. Як оформити допомогу та хто саме…
Оплата за допомогою QR-кодів стає дедалі популярнішою серед українців, однак цей зручний спосіб може бути…
Деякі дерева особливо вразливі під час грози. Саме в них блискавка б’є частіше, тому перебувати…
За українським законодавством пенсія за віком залежить від досягнутого віку та наявного страхового стажу. Скориставшись…
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…