Пиріжки з листового тіста із солоною начинкою під назвою “самса” мегапопулярні не лише в країнах Центральної Азії. І це не дивно, адже вони дуже смачні та ситні. Сьогодні пропонуємо приготувати самсу за спрощеним рецептом. Це так смачно, що з тарілки зметуть усе за лічені хвилини!
Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі картопляно-сирні кульки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…