Пиріжки з листового тіста із солоною начинкою під назвою “самса” мегапопулярні не лише в країнах Центральної Азії. І це не дивно, адже вони дуже смачні та ситні. Сьогодні пропонуємо приготувати самсу за спрощеним рецептом. Це так смачно, що з тарілки зметуть усе за лічені хвилини!
Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі картопляно-сирні кульки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Грудень — це місяць, коли наш організм відчуває на собі холод, скорочення світлового дня та…
В Україні передбачена можливість разового отримання пенсійних виплат одразу за шість місяців за встановленою процедурою.
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…
Чхання — природний захисний рефлекс, який допомагає організму очищати носові шляхи. Проте часті та неконтрольовані…
Україна запускає унікальну соціальну ініціативу, яка дозволить громадянам безкоштовно подорожувати залізницею на великі відстані. Програма…