Кулінари рекомендують готувати спагеті цілими з ряду причин.
По-перше, готові розламані спагеті буде дуже важко їсти. Коли вони довгі, легко намотуються на вилку. Італійці допомагають собі ще й ложкою. Так соус не скапує і страва смакує більше. Розламані спагеті не намотаються і наколоти їх вкрай важко.
Раніше ми розповідали, як правильно варити макарони.
По-друге, при ламанні такі макаронні вироби втрачають свою структуру. Тому можуть переваритися і втратити потрібний смак.
По-третє, крохмаль із розламаних частинок виділяється інтенсивніше, що може спричинити злипання готової страви.
Крім того, за італійськими прикметами, розламані випадково спагеті можуть накликати неприємності в оселю. А якщо їх хтось ламає спеціально, то, ймовірно, не бажає нічого доброго тим, кого планує пригощати стравою.
Читайте також: Як приготувати ідеальні макарони?
Магнітні бурі впливають на самопочуття та здоров'я багатьох людей і справа не лише у віці.…
Церква вшановує пам'ять двох апостолів, які, незважаючи на різні долі та характери, стали єдиними у…
Оплатити рахунок — це ще не все. Квитанції за комунальні послуги потрібно зберігати певний час.…
Гороскоп здоров'я на липень - це рекомендації для всіх знаків Зодіаку зайнятися своїм здоров'ям і…
У липні сад та город потребують активного догляду, але не всі дні для цього однаково…
Легкий у приготуванні та надзвичайно смачний пиріг з вишнями стане улюбленим літнім десертом. Обов'язково спробуйте!