Кулінари рекомендують готувати спагеті цілими з ряду причин.
По-перше, готові розламані спагеті буде дуже важко їсти. Коли вони довгі, легко намотуються на вилку. Італійці допомагають собі ще й ложкою. Так соус не скапує і страва смакує більше. Розламані спагеті не намотаються і наколоти їх вкрай важко.
Раніше ми розповідали, як правильно варити макарони.
По-друге, при ламанні такі макаронні вироби втрачають свою структуру. Тому можуть переваритися і втратити потрібний смак.
По-третє, крохмаль із розламаних частинок виділяється інтенсивніше, що може спричинити злипання готової страви.
Крім того, за італійськими прикметами, розламані випадково спагеті можуть накликати неприємності в оселю. А якщо їх хтось ламає спеціально, то, ймовірно, не бажає нічого доброго тим, кого планує пригощати стравою.
Читайте також: Як приготувати ідеальні макарони?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам