Цей пиріг недарма отримав назву «Трухлявий пень». Вся справа в тому, що він виходить дуже пухким і повітряним, а якщо його ще й змастити кремом зі сметани, то взагалі вийде смачний торт.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг “Три склянки”.
Пиріг «Трухлявий пень» готовий, але якщо ви хочете зробити торт, то приготуйте крем, розріжте пиріг на дві або три частини і щедро змастіть кремом, дайте час просочитися і насолоджуйтесь смаком.
Читайте також:
Німецький пиріг зі сливами: цей рецепт уже оцінили багато українських господинь – десерт на мільйон
Вас також може зацікавити новина:
Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.