Тісто для чебуреків можна готувати за різними рецептами, але саме заварний варіант найкраще. Але досвідчені господині додають у тісто ще один важливий інгредієнт. І це – горілка.
Раніше ми публікували рецепт тіста для чебуреків на мінеральній воді.
Перш ніж приступати до приготування чебуреків, просійте борошно кілька разів, чим більше воно насититься киснем, тим смачніше буде тісто.
У 2026 році в Україні змінюються умови виходу на пенсію за віком. Це може стати…
Різдво асоціюється з домашнім затишком й смачною випічкою, але не всі готові проводити години на…
Під час опалювального сезону частина споживачів може отримати грошову компенсацію за спожиту електроенергію. Виплати здійснюють…
Під час вимкнень світла багато людей інстинктивно тягнуться до смартфона. Лікарі пояснюють, чому читання новин…
У сезон холодів багато людей стикаються з втомою та пригніченим настроєм. Лікарі звернули увагу на…
Світова тенденція здешевлення молочної продукції докотилася й до України. Споживачам це вигідно, але що буде…