Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайсмачніші чебуреки: що обов'язково потрібно додати в тісто – цього вам ніхто...

Найсмачніші чебуреки: що обов’язково потрібно додати в тісто – цього вам ніхто не розповість

Этот материал также доступен на русском языке
Чебуреки – це тонкі пиріжки з великою кількістю соковитої начинки. Кожна господиня хоч раз, але готувала вдома чебуреки. Рецептів приготування багато, але ми пропонуємо випробувати перевірений роками рецепт чебуреків як на ринку.

У цьому рецепті замість звичайної води використовують мінеральну газовану. Саме вона дає тесту пухирчастість і хрумкий смак.

Раніше ми розповідали, як зробити тісто на чебуреки на окропі.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – 500 г;
  • Сіль – 1 чайна ложка;
  • Рослинна олія – 30 мл;
  • Мінеральна вода з газом – 230 мл.

Для начинки:

  • Фарш – 250 г;
  • Цибуля – 170 г;
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком;
  • Крижана вода – кількість залежить від консистенції фаршу.

Приготування:

  1. Потрібно просіяти борошно і змішати із сіллю. Влити мінеральну воду та олію, замісити еластичне тісто.
  2. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою або звичайним пакетом і залишити на 30–40 хвилин.
  3. Цибулю нарізати дуже дрібно або подрібнити за допомогою блендера. Змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком. Також потрібно додати трохи крижаної води, щоб фарш був соковитим.
  4. Тісто потрібно розділити на невеликі рівні частини, які потрібно розкачати діаметром 15-20 см.
  5. На один бік викласти фарш, не забувши відступити 5-6 мм, потім скласти коржик навпіл і защипнути тісто.
  6. Чебуреки обсмажують на сковороді з достатньою кількістю олії з двох сторін по 2-3 хвилини.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні