Десерт із полуницею – це чудова ідея і в будні, і особливо для свята! Адже таку красу можна подати кожному порційно і не витратити стільки часу, скільки піде на торт.
Полуниця – 220 грамів, цукор – 2 столові ложки, желатин – 2 чайні ложки (10 грамів), яєчні білки – 2 штуки, вода – 3-4 столові ложки.
Свято Святої Трійці, або П'ятидесятниці, - один із найважливіших днів у церковному календарі. Воно знаменує…
Держава продовжує надавати внутрішньо переміщених особам різноманітну допомогу. На що саме мають право ВПО у…
Частина українців у 2025 році мають заплатити податки за продаж власноруч вирощених овочів та фруктів,…
Вершкове масло - це продукт, який найчастіше підробляють. При виготовленні масла недобросовісні виробники додають рослинні…
Комунальники нагадали про додаткові нарахування для споживачів, у чиїх оселях встановлені лічильники. Кому вони загрожують…
Для гарного цвітіння спіреї потрібно забезпечити рослині правильний догляд. Обрізка – ключовий етап, що впливає…