Десерт із полуницею – це чудова ідея і в будні, і особливо для свята! Адже таку красу можна подати кожному порційно і не витратити стільки часу, скільки піде на торт.
Полуниця – 220 грамів, цукор – 2 столові ложки, желатин – 2 чайні ложки (10 грамів), яєчні білки – 2 штуки, вода – 3-4 столові ложки.
М'ясний рулет з лаваша - проста і апетитна страва, яку можна подати як гарячою, так…
Зола – популярне та доступне натуральне добриво, багате на калій, фосфор і кальцій. Однак не…
У старій книжковій шафі можуть ховатися справжні скарби. Деякі видання, які сьогодні здаються непотрібними речами,…
Згідно з українським законодавством, у певних випадках у пенсіонерів можуть тимчасово забрати пенсію. Розбираємось, кого…
Якщо вас мучить постійна закладеність носа, а краплі допомагають лише на якийсь час, настав час…
Під час загальної мобілізації в Україні ТЦК почали ширше використовувати поштове надсилання повісток — юристи…