Якщо ви хочете приготувати пишний, як хмаринка, омлет, то обов’язково додайте в яєчно-молочну масу трохи лимонного соку. На омлет із 3 яєць достатньо ¼ чайної ложки соку лимона. Саме сік лимона не дає омлету опускатися.
Раніше ми розповідали, що не можна додавати при приготуванні омлету, тільки зіпсуйте страву.
При нагріванні структура яєчного білка почне змінюватися, згортатися і саме лимонний сік створює повітряну текстуру.
Збиваючи яйця з кислотою, ви утримуєте бульбашки повітря. А ще, вода, яка є в лимонному соку, уповільнює швидкість збиття яєць і білки не так швидко згортатимуться, тому структура омлету виходить більш повітряна та пишна.
Деякі категорії українців можуть розраховувати на одноразову фінансову підтримку. Сума допомоги становить 11 000 гривень.…
В уряді хочуть, аби вихід на пенсію у 60 став винятком, а не правилом. І…
З 1 квітня в Україні здійснено автоматичний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів. Що змінилося під…
Захисники неба вчергове дали гідну відсіч агресору. У Дніпрі ввечері — гучно, але без нових…
Триває видача гуманітарної допомоги для тих, хто потребує підтримки. Благодійний фонд закликає громадян реєструватися на…
11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів та Всесвітній день боротьби з хворобою…