Якщо ви хочете приготувати пишний, як хмаринка, омлет, то обов’язково додайте в яєчно-молочну масу трохи лимонного соку. На омлет із 3 яєць достатньо ¼ чайної ложки соку лимона. Саме сік лимона не дає омлету опускатися.
Раніше ми розповідали, що не можна додавати при приготуванні омлету, тільки зіпсуйте страву.
При нагріванні структура яєчного білка почне змінюватися, згортатися і саме лимонний сік створює повітряну текстуру.
Збиваючи яйця з кислотою, ви утримуєте бульбашки повітря. А ще, вода, яка є в лимонному соку, уповільнює швидкість збиття яєць і білки не так швидко згортатимуться, тому структура омлету виходить більш повітряна та пишна.
Українці, які постраждали через війну, зможуть отримати грошову допомогу від Пенсійного фонду. Про умови та…
Пошук роботи в міжнародній компанії може здатися складним завданням, особливо якщо ваша англійська далека від…
Прогнозується підвищена геомагнітна активність. Чи будуть магнітні бурі цього дня?
30 травня у західних областях без опадів (крім Чернівецької області), в інших регіонах переважно дощ.…
Яйця - один з найпопулярніших і цінних продуктів харчування. Ми вживаємо їх окремо та у…
З переходом Православної церкви України (ПЦУ) та Української греко-католицької церкви (УГКЦ) на новоюліанський календар деякі…