Якщо ви хочете приготувати пишний, як хмаринка, омлет, то обов’язково додайте в яєчно-молочну масу трохи лимонного соку. На омлет із 3 яєць достатньо ¼ чайної ложки соку лимона. Саме сік лимона не дає омлету опускатися.
Раніше ми розповідали, що не можна додавати при приготуванні омлету, тільки зіпсуйте страву.
При нагріванні структура яєчного білка почне змінюватися, згортатися і саме лимонний сік створює повітряну текстуру.
Збиваючи яйця з кислотою, ви утримуєте бульбашки повітря. А ще, вода, яка є в лимонному соку, уповільнює швидкість збиття яєць і білки не так швидко згортатимуться, тому структура омлету виходить більш повітряна та пишна.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.