У перекладі з італійської фокача означає «хліб, запечений у вогнищі». Традиційно її готують із трьох компонентів: борошно, вода і дріжджі. Але саме на фокачу цей хлібний корж перетворює оливкова олія, сіль, пряні трави, сири, томати, оливки, цибуля, інші овочі.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг за 5 хвилин.
Вдалий рецепт розмістила на Фейсбук Юлія Джигалюк зі Львова.
Для начинки і декору:
Найгостріше фінансові труднощі відчувають літні люди у Східній Європі, особливо в Балтійських державах, тоді як…
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…