У перекладі з італійської фокача означає «хліб, запечений у вогнищі». Традиційно її готують із трьох компонентів: борошно, вода і дріжджі. Але саме на фокачу цей хлібний корж перетворює оливкова олія, сіль, пряні трави, сири, томати, оливки, цибуля, інші овочі.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг за 5 хвилин.
Вдалий рецепт розмістила на Фейсбук Юлія Джигалюк зі Львова.
Для начинки і декору:
Енергії тижня 14-20 липня активізують теми минулого, стосунків, влади та долі. Це тиждень символічного роздоріжжя,…
Не треба багато слів. Тільки п'ять — і вони можуть стати опорою у найважчому моменті…
Якщо ви полюбляєте їсти немиті овочі або фрукти на ринку чи просто з городу, а…
Навіть найдосвідченіший кухар не застрахований від кухонних заминок. Що робити, якщо цибуля підгоріла, буряк вариться…
Порвана купюра може стати не лише причиною стресу, а й приводом для цікавого журналістського розслідування.…
Готуєте вечерю нашвидкуруч? Додайте нотку свіжості та затишку з цим простим рецептом курки у вершковому…