Як виявилося, вся річ у замішуванні тіста. Часто через те, що борошно різне тісто може вийти не тої консистенції і в результаті оладки вийдуть низькими або забитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.
Досвідчені господині відзначають, що тісто має бути такої густоти, щоб не розтікалося по тарілці та густіше, ніж на млинці.
Тісто не повинно стікати з ложки і при жарінні зберігати форму.
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…