Як виявилося, вся річ у замішуванні тіста. Часто через те, що борошно різне тісто може вийти не тої консистенції і в результаті оладки вийдуть низькими або забитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.
Досвідчені господині відзначають, що тісто має бути такої густоти, щоб не розтікалося по тарілці та густіше, ніж на млинці.
Тісто не повинно стікати з ложки і при жарінні зберігати форму.
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…