Великий піст вже добігає кінця, але й вибрати цікаву страву для приготування з кожним разом все важче. Урізноманітьте пісний стіл дуже смачним і ситним рецептом — котлетами з капусти.
Дуже соковиті, з апетитною рум’яною скоринкою, а готуються просто та швидко.
Раніше ми розповідали, як приготувати цвітну капусту у спеціях із картоплею.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонерам у 9 областях встановлено нову доплату до пенсії: хто і скільки зможе отримати
Заборона виплат пенсій та багато іншого: що саме передбачає пакет допомоги США (відео)
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…
Бувають випадки, коли овочівники обрали продуктивний сорт, правильно здійснили посадку, але огірки замість зеленців дають…
Погоду на 17 квітня в Україні визначатиме антициклон - усюди буде сухо та переважно сонячно.…
Які несподіванки чекають на метеозалежних людей цього дня?
Традиція фарбувати яйця на Великдень має глибоке, дохристиянське коріння.