Один з варіантів органічного підживлення готують на основі бражки.
Раніше ми розповідали, кому просто необхідно їсти капусту.
Приготувати бражку дуже просто: 5 столових ложок цукру та півпачки пресованих дріжджів розвести у трьох літрах відстояної теплої води. Залишити для бродіння на дві-три доби.
Потім у 200-літрову бочку додати: лопату деревної золи, піввідра коров’ячого гною або пташиного посліду, відро гнилої солом’яної або сінної потерті, лопату річкового піску, лопату перегною, компосту або городної землі, 1 літр свіжої молочної сиворотки та 3 л готової бражки.
Усі компоненти залити до верху водою, перемішати, нещільно прикрити кришкою, настоювати протягом тижня, через день перемішуючи до самісінького дна.
Перед використанням розбавити водою 1:2. Поливати капусту по вологій землі рано-вранці або пізно ввечері.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…