Один з варіантів органічного підживлення готують на основі бражки.
Раніше ми розповідали, кому просто необхідно їсти капусту.
Приготувати бражку дуже просто: 5 столових ложок цукру та півпачки пресованих дріжджів розвести у трьох літрах відстояної теплої води. Залишити для бродіння на дві-три доби.
Потім у 200-літрову бочку додати: лопату деревної золи, піввідра коров’ячого гною або пташиного посліду, відро гнилої солом’яної або сінної потерті, лопату річкового піску, лопату перегною, компосту або городної землі, 1 літр свіжої молочної сиворотки та 3 л готової бражки.
Усі компоненти залити до верху водою, перемішати, нещільно прикрити кришкою, настоювати протягом тижня, через день перемішуючи до самісінького дна.
Перед використанням розбавити водою 1:2. Поливати капусту по вологій землі рано-вранці або пізно ввечері.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…