Новини

Торт «Медовик» за 12 хвилин: так швидко ви ще точно не готували – м’який та неймовірно соковитий

Звичайно, в цей час не входить сама випічка, але саме за 12 хвилин ви зможете повністю приготувати торт від його замішування до змащування кремом. Головний плюс цього рецепту, що не потрібно розкочувати коржі.

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти Медовик за класичним рецептом.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Масло вершкове – 200 г;
  • Мед – 4 столові ложки;
  • Сода – 2 чайні ложки;
  • Яйце – 4 шт.;
  • Цукор – 200 г;
  • Ванілін – за смаком;
  • Борошно – 300 г.

Для просочення:

  • Цукор – 80 г;
  • Ванілін – за смаком;
  • Коньяк – 1 столова ложка;
  • Вода – 100 мл.

Для крему:

  • Вершки 33% – 0,5 л;
  • Пудра цукрова – 200 г;
  • Сметана 25% – 700 мл.

Приготування:

  1. Візьміть каструлю, додайте в неї вершкове масло і мед і поставте на вогонь, нехай інгредієнти повністю розтопляться, не забувайте помішувати. Потім додайте соду і добре перемішуйте, коли маса перетвориться на пишну піну, зніміть каструлю з плити.
  2. В окремій ємності з’єднайте яйця та цукор, збийте міксером до пишної піни та введіть у медово-масляну суміш, яка трохи охолола.
  3. Всипте борошно та ванілін, замішайте тісто, воно має вийти за консистенцією, як сметана.
  4. Візьміть деко, застеліть його пергаментним папером і вилийте тісто.
  5. Випікати в попередньо розігрітій духовці 20-30 хвилин, готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою.
  6. У цей час приготуйте крем. Візьміть глибоку миску, з’єднайте вершки з цукровою пудрою і збийте міксером до загущення, додайте сметану і знову добре збийте.
  7. Щоб торт вийшов соковитим, потрібно приготувати просочення. Для цього в сотейник висипають цукор, наливають воду і ставлять на плиту, щоб цукор повністю розчинився, все більше не потрібно варити. Потім додайте трохи ваніліну та коньяку.
  8. Дайте медовому пирогу охолонути і розріжте його на максимально тонкі коржі.
  9. Спершу їх просочіть і щедро змастіть кремом. Верх та боки можна прикрасити подрібненими залишками після нарізки медовика.

Новое на сайте

  • Статті

Які препарати та засоби мають бути в аптечці, якщо у вас вдома є кіт чи собака

Котики та собачки, як і люди, інколи хворіють, отримують травми. Тому дуже важливо правильно поводитись…

17/04/2025 18:59
  • Статті

Які делікатеси на Великдень їдять іспанці та італійці: рецепти доступні і нашим господаркам

Кожен народ має свої Великодні традиції. Колись на Великдень святковий стіл мав складатися із 40…

17/04/2025 17:59
  • Новини

Військовий стан продовжили: болючі питання мобілізації

Верховна Рада України у середу, 16 квітня, проголосувала за продовження військового стану та загальної мобілізації…

17/04/2025 16:58
  • Статті

Як записатися до лікаря онлайн – не просити про допомогу ні дітей, ні онуків

Ознайомитися з розкладом роботи вашого лікаря, записатися на прийом в зручний для вас час можна…

17/04/2025 15:48
  • Новини

Смородина дасть вдвічі більше урожаю:обов’язково внесіть це добриво у квітні

Хочете отримати рекордний урожай смородини? Це легко зробити –просто не забудьте внести це мегаефективне підживлення…

17/04/2025 15:00
  • Новини

Не паскою єдиною: печемо оригінальних австрійських великодніх зайчиків

Великдень – час цікавих кулінарних експериментів! Приготуйте неймовірну випічку у вигляді зайчиків, традиційну для Австрії.…

17/04/2025 14:15