Новини

Рецепт шашлику, який підірвав інтернет: найніжніше м’ясо – і все завдяки секретному маринаду

Раніше ми розповідали, як замаринувати м’ясо за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • шия свиняча – 1 кг;
  • цибуля – 150 г;
  • кефір – 125 мл;
  • сода – 1/4 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л. з гіркою;
  • перець чорний мелений – 1/4 ч. л. з гіркою;
  • спеція для шашлику – 1/2 ч. л.

 

Приготування:

  1. М’ясо наріжте порційними шматочками. Цибулю наріжте півкільцями.
  2. Візьміть глибоку миску, влийте кефір, додайте соду, перемішайте, щоб пішла реакція. Додайте м’ясо, сіль, перець. Зверху цибулю, її потрібно добре перем’яти руками, щоб вона пустила сік.
  3. Далі м’ясо потрібно хвилин 5 вимішувати, щоб усі інгредієнти між собою з’єдналися.
  4. Можна залишити м’ясо маринуватися на 2-3 години, але краще нехай постоїть у холодильнику ніч, чим довше маринується м’ясо, тим краще.

Новое на сайте

  • Здоров'я
  • Статті

Коензим Q10: причини дефіциту та способи поповнення

Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…

22/08/2025 00:20
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 22 серпня

У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.

21/08/2025 22:52
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 22 серпня 2025 року: чи є підстави для занепокоєння

Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?

21/08/2025 22:18
  • Статті

Як прати речі зі штучним пухом і не зіпсувати їх

Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…

21/08/2025 21:45
  • Статті

Клацання у пальцях: невинний симптом чи сигнал до дії

Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…

21/08/2025 20:57
  • Статті

Кавуни та дині: що потрібно знати перед покупкою та як зберігати правильно

Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…

21/08/2025 20:25