Замість сардин можна використовувати будь-яку консервовану рибу. Головне, щоб вона була не в томатній підливці, а в олії або власному соку.
Раніше ми писали, навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці.
Салат виходить смачним, соковитим і ситним. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.