«Коли я була маленькою, жили ми небагато, і моя мама часто готувала таку запіканку з білого хліба.
Рецепт дуже простий, і за бажанням його можна урізноманітнити будь-якими фруктами. Тож з одного рецепту може вийти кілька страв.
Візьміть молоко – 300 грамів, яйце – 1 штуку, білий хліб, бажано середній батон – 150 грамів, цукор – 35-50 грамів, вершкове масло – 15-25 грамів, яблука, груші або інші не надто соковиті фрукти, ванільний цукор, сіль.
А як приготувати?
Випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин».
Дарина Степова, м. Дніпро
Останніми роками популярність набувають методики лікувального голодування— їх застосовують для схуднення та очищення організму. Однак…
Літня спека - серйозне випробування для саду та городу. Важливо не просто поливати рослини, але…
В особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг ПФУ з’явився новий сервіс – «Моя ідентифікація».
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…