Для цього пирога не потрібно замішувати тісто, розкочувати його, він готується на основі лаваша та фаршу.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти лаваш в домашніх умовах.
лаваш – 2 листочки;
фарш (свино-яловичий) – 750 г;
цибуля – 3 шт.;
сіль та спеції – за смаком.
Для заливки:
яйце – 3 шт.;
сметана (будь-якої жирності) – 200 г;
сир (твердий або моцарелла) – 200 г;
сіль та спеції – за смаком.
Смачного!
В Україні почастішали випадки, коли громадяни отримують підтвердження про призначення субсидії, однак у платіжках або…
Мінімальна зарплата в Україні з 2026-го року виросте до 8647 грн. Уряд дає оптимістичні прогнози,…
Різні види гною мають свої особливості: одні дають тепло, інші надто концентровані. Головне — знати,…
Знайомий усім торт можна подати зовсім по-новому — у склянці. Такий десерт готується швидше, виглядає…
Пенсіонери в Україні мають право на додаткові виплати. При дотриманні деяких умов громадяни можуть розраховувати…
Укрпошта оголосила про новий підхід до обслуговування клієнтів. Що потрібно знати, щоб отримати потрібну послугу.