Зазвичай, жовту паску можна приготувати, якщо використовувати багато яєць і обов’язково домашніх, але є секрет, який допоможе вам спекти справжню золоту паску і він не у кількості яєць. Потрібно додати трохи куркуми, саме вона надасть пасхальній випічці красивий золотавий колір.
Рецептом золотої паски поділилася кулінарний блогер Віка – Прості рецепти, таку паску вона готує щороку, тому що цей рецепт дуже простий і легкий, але найголовніше, що випічка виходить дуже смачною та повітряною.
Раніше ми розповідали, як приготувати традиційну великодню паску на жовтках.
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…