Зазвичай, жовту паску можна приготувати, якщо використовувати багато яєць і обов’язково домашніх, але є секрет, який допоможе вам спекти справжню золоту паску і він не у кількості яєць. Потрібно додати трохи куркуми, саме вона надасть пасхальній випічці красивий золотавий колір.
Рецептом золотої паски поділилася кулінарний блогер Віка – Прості рецепти, таку паску вона готує щороку, тому що цей рецепт дуже простий і легкий, але найголовніше, що випічка виходить дуже смачною та повітряною.
Раніше ми розповідали, як приготувати традиційну великодню паску на жовтках.
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…