Новини

Готуємо смачно: оладки з ковбасою та сиром сподобаються навіть найвибагливішим їдокам

Оладки з ковбасою і сиром

Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.

Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.

Приготування

  • Кефір вилити в глибоку миску, вбити яйце і злегка збити вінчиком.
  • У суміш кефіру просіяти борошно і соду, додати цукор і сіль.
  • Добре перемішати, в тісті не має бути грудочок.

Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.

  • Ковбасу нарізати кружальцями, а сир – невеликими скибочками.
  • На кожне кружальце ковбаси покласти два шматочки сиру і накрити другим кружальцем ковбаси.

У сковороді розігріти олію.

  • Вилити по 1 столовій ложці тіста і дати трохи схопитися.
  • Викласти зверху на кожен кружалець тіста по ковбасі з сиром і смажити на мінімальному вогні приблизно 3 хвилини.
  • Потім вилити поверх ковбаси ще трохи тіста, щоб воно покрило краї ковбаси.
  • Перевернути оладки з ковбасою та сиром і смажити ще 2-3 хвилини.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 3 червня

У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…

02/06/2025 22:31
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 3 червня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Як поводитися метеозалежним людям?

02/06/2025 21:42
  • Статті

Таємниці Зелених свят: магія освячених трав

Трійця, одне з найбільших християнських свят, яке відзначають на п'ятдесятий день після Великодня. Тому свято…

02/06/2025 20:59
  • Новини

Як приготувати смачний шпинат за 10 хвилин: від такого гарніру ви точно не відмовитеся

Шпинат може бути не тільки корисним, а й справді смачним. Розкажемо, як швидко обсмажити його…

02/06/2025 19:58
  • Статті

Печіння і простріли: чим небезпечний такий біль – не чекайте, щоб саме минулося

Ви регулярно відчуваєте мурашки або простріли в якійсь частині тіла? З'явився біль у відповідь на…

02/06/2025 18:59
  • Новини

Другий раунд переговорів між Україною та Росією завершився: чекаємо на третій

У понеділок, 2 червня, у Стамбулі (Туреччина) відбувся другий раунд переговорів між делегаціями України та…

02/06/2025 17:48