Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.
Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.
Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.
Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.
У сковороді розігріти олію.
Гнатов пояснив, що буде з мобільним інтернетом під час атак дронів РФ та якими будуть…
Часник сильно виснажує землю, тож після його збирання важливо правильно підібрати наступні культури. Помилка у…
Незвичайне поєднання соковитих помідорів, солодкого перцю та яблук зробить цю консервацію справжнім хітом зимових свят.
Енергетика та логістика штовхають ціни вгору. Що українці побачать на полицях магазинів цієї осені?
Частина українців не зможуть вийти на пенсію після досягнення пенсійного віку. Що передбачає пенсійне законодавство.
Українці часто стикаються з відмовами ПФУ у виплатах. Як пенсіонерам захистити свої права?