Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.
Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.
Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.
Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.
У сковороді розігріти олію.
У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Як поводитися метеозалежним людям?
Трійця, одне з найбільших християнських свят, яке відзначають на п'ятдесятий день після Великодня. Тому свято…
Шпинат може бути не тільки корисним, а й справді смачним. Розкажемо, як швидко обсмажити його…
Ви регулярно відчуваєте мурашки або простріли в якійсь частині тіла? З'явився біль у відповідь на…
У понеділок, 2 червня, у Стамбулі (Туреччина) відбувся другий раунд переговорів між делегаціями України та…