Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.
Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.
Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.
Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.
У сковороді розігріти олію.
Українські чоловіки трудяться все життя, але шансу насолодитися пенсією у них майже немає. Причина -…
Простий рецепт смачної та поживної страви без борошняної — кабачки чудово замінюють макарони, а соус…
Українська держава мобілізує всіх, кого може, але понад 145 тисяч колишніх військових, здатних служити, залишаються…
Вилучення катаракти може бути повністю безкоштовним. Державна програма медичних гарантій покриває всі етапи лікування —…
Ціни на один із найдоступніших фруктів — яблука — в Україні різко зросли. Вартість у…
Тепер українці можуть отримувати рахунки за газ у цифровому форматі — раніше й без паперової…