Тісто замішується на кефірі, смажаться оладки на сковороді з маслом і виходять рум’яними зовні та з сюрпризом усередині. Оладки виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям цікавих страв.
Ми також розповідали, як приготувати пісні дріжджові оладки, які нічим не поступляться масляним: пробуйте — і переконайтесь.
Борошно пшеничне – 100 грамів, кефір – 125 мілілітрів, яйце – 1 штука, цукор – 1 щіпка, сіль – 1 щіпка, сода – ½ чайної ложки, ковбаса варена – 150 грамів, сир плавлений – 80 грамів, олія – для смаження.
Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.
У сковороді розігріти олію.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Сланцева покрівля – елітний та дорогий покрівельний матеріал. При його видобуванні та виготовленні витрачається багато…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Святкуйте спокійно, знаючи, що точно виведете будь-які плями після застілля! Пропонуємо найпростіші й найефективніші способи…
Безпека даних на сьогодні чи не найголовніша вимога, яка висувається як до особистого так і…
Домашнє печиво у формі різдвяного віночка одразу створить святковий настрій і доповнить різдвяну атмосферу.