До будь-якого гарніру: будь-то макарони, пюре з картоплі або розсипчасті каші відмінно підійде грибна підлива, приготована зі звичайних, магазинних печериць. Таку підливу багато хто любить їсти в самостійному вигляді, просто з хлібом. Підлива виходить насиченою, з яскраво відчутним грибним смаком і надзвичайно смачною.
Готується вона абсолютно не складно та швидко, на сковороді. Якщо замість води ви використовуватимете грибний бульйон, особливо зварений з лісових грибів, підливу вийде нереально ароматною.
Спробуйте приготувати і ці пісні страви:
Печериці – 100 грамів, цибуля – 1 штука, овочевий бульйон – 0,5 літра, соєвий соус – 2 столові ложки, пшеничне борошно – 2 столові ложки, маргарин або рослинна олія, приправи, сіль та перець – за смаком.
Подати з будь-яким гарніром.
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…