До будь-якого гарніру: будь-то макарони, пюре з картоплі або розсипчасті каші відмінно підійде грибна підлива, приготована зі звичайних, магазинних печериць. Таку підливу багато хто любить їсти в самостійному вигляді, просто з хлібом. Підлива виходить насиченою, з яскраво відчутним грибним смаком і надзвичайно смачною.
Готується вона абсолютно не складно та швидко, на сковороді. Якщо замість води ви використовуватимете грибний бульйон, особливо зварений з лісових грибів, підливу вийде нереально ароматною.
Спробуйте приготувати і ці пісні страви:
Печериці – 100 грамів, цибуля – 1 штука, овочевий бульйон – 0,5 літра, соєвий соус – 2 столові ложки, пшеничне борошно – 2 столові ложки, маргарин або рослинна олія, приправи, сіль та перець – за смаком.
Подати з будь-яким гарніром.
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…
Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…
У разі накладання арешту на рахунки боржника, державні та приватні виконавці не мають доступу до…