До будь-якого гарніру: будь-то макарони, пюре з картоплі або розсипчасті каші відмінно підійде грибна підлива, приготована зі звичайних, магазинних печериць. Таку підливу багато хто любить їсти в самостійному вигляді, просто з хлібом. Підлива виходить насиченою, з яскраво відчутним грибним смаком і надзвичайно смачною.
Готується вона абсолютно не складно та швидко, на сковороді. Якщо замість води ви використовуватимете грибний бульйон, особливо зварений з лісових грибів, підливу вийде нереально ароматною.
Спробуйте приготувати і ці пісні страви:
Печериці – 100 грамів, цибуля – 1 штука, овочевий бульйон – 0,5 літра, соєвий соус – 2 столові ложки, пшеничне борошно – 2 столові ложки, маргарин або рослинна олія, приправи, сіль та перець – за смаком.
Подати з будь-яким гарніром.
Здається, що, купуючи воду у пляшках, ми вибираємо чистоту та безпеку. Але за привабливою етикеткою…
Представники надавачів комунальних послуг час від час здійснюють контроль поданих споживачем показань лічильників. Розповідаємо, чи…
Пенсійний фонд України нагадує, що частина українців мають пройти ідентифікацію для продовження отримання пенсій і…
Президент України Володимир Зеленський віддав наказ щодо формування тарифів на газ для населення. До чого…
Уряд готує пенсійну реформу, яка може змінити життя мільйонів українців. Що саме пропонують для пенсіонерів.
Не вся риба однаково корисна. Розповідаємо про шість найкращих для організму видів.