З консервованої або відвареної квасолі виходить чудовий паштет! Ситний і поживний квасоляний паштет із пряним смаком – це те, що потрібно до обіду з скибочкою хліба особливо під час посту.
Готується такий паштет елементарно: змішуємо подрібнену квасолю та обсмажену цибулю з волоськими горіхами та кропом – і насолоджуємося.
Консервована або варена квасоля – 400 грамів, цибуля – 1 штука, підсмажені волоські горіхи – 50 грамів, часник – 2 зубчики, сіль, перець та зелень – за смаком.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.
Кабмін затвердив законопроєкт про державний бюджет на 2026 рік. Документ передбачає підвищення соціальних стандартів —…
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня має право на отримання нових…
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…