З консервованої або відвареної квасолі виходить чудовий паштет! Ситний і поживний квасоляний паштет із пряним смаком – це те, що потрібно до обіду з скибочкою хліба особливо під час посту.
Готується такий паштет елементарно: змішуємо подрібнену квасолю та обсмажену цибулю з волоськими горіхами та кропом – і насолоджуємося.
Консервована або варена квасоля – 400 грамів, цибуля – 1 штука, підсмажені волоські горіхи – 50 грамів, часник – 2 зубчики, сіль, перець та зелень – за смаком.
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…