З консервованої або відвареної квасолі виходить чудовий паштет! Ситний і поживний квасоляний паштет із пряним смаком – це те, що потрібно до обіду з скибочкою хліба особливо під час посту.
Готується такий паштет елементарно: змішуємо подрібнену квасолю та обсмажену цибулю з волоськими горіхами та кропом – і насолоджуємося.
Консервована або варена квасоля – 400 грамів, цибуля – 1 штука, підсмажені волоські горіхи – 50 грамів, часник – 2 зубчики, сіль, перець та зелень – за смаком.
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.