Новини

Готуємо смачно: котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу

Котлети з курячих сердечок

Інгредієнти

Курячі сердечки – 300 грамів, цибуля – 1 штука, часник – 1 зубчик, яйце – 1 штука, манна крупа – 6 столових ложок, перець, сіль, олія – за смаком.

Приготування

  • Промити курячі сердечки під проточною водою, видалити жир, протоки, судини і ще раз промити.
  • Цибулю очистити і розрізати на шматочки.
  • Через м’ясорубку пропустити курячі сердечки, цибулю та часник.
  • Додати яйце, сіль, перець, манну крупу і добре перемішати.
  • Накрити посудину з фаршем плівкою і залишити на 15-20 хвилин для набухання.
  • Фарш викласти столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією.
  • Обсмажити котлети на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

Новое на сайте

  • Новини

Куди звертатися за новою соцдопомогою: покрокова інструкція

Держава запускає нову форму підтримки – базову соцдопомогу. Розповідаємо, куди звертатися та як правильно оформити…

02/10/2025 19:28
  • Новини

Нові правила карткових платежів: що змінюється для українців з жовтня

З 1 жовтня в Україні набувають чинності нові правила карткових платежів. Українці побачать більше деталей…

02/10/2025 19:07
  • Новини

Нові обов’язки для мешканців багатоповерхівок: візити інспекторів стануть регулярними

Лічильники під контролем держави. Що тепер зобов’язані робити власники квартир?

02/10/2025 18:44
  • Новини

Українців залишиться 25 мільйонів: що кажуть експерти

Інститут демографії та соціальних досліджень попереджає: демографічна криза поглиблюється. Як війна та міграція змінюють Україну?

02/10/2025 17:55
  • Статті

Як перевірити автора перед оплатою — поради з досвіду студентів

Замовлення дипломної роботи — відповідальний крок, адже від якості виконання залежить не лише оцінка, але…

02/10/2025 17:17
  • Новини

Українцям відшкодують комуналку: хто і скільки отримає грошей на оплату послуг

Додаткові виплати на зиму. Як працює програма щомісячної допомоги для родин?

02/10/2025 16:55