У цьому рецепті виключено один важливий інгредієнт. Всі ми знаємо, що борошно робить млинці щільнішими, тому деякі кулінари замінюють її на крохмаль, який дає можливість отримати найніжніші та найажурні млинці. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…