Новини

Напрочуд ніжний, м’який і з присмаком меду: як зробити зі звичайного бісквіту справжній шедевр

Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.

Інгредієнти:

  • 6 курячих яєць;
  • 160 г цукру;
  • 2 столові ложки меду;
  • 190 г борошна.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску і з’єднайте яйця, цукор та мед. Збийте 10 хвилин міксером до утворення щільної піни.
  2. Додайте в яєчну суміш борошно частинами і замісіть тісто на бісквіт.
  3. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
  4. За бажанням медовий бісквіт можна змастити вареним згущеним молоком. Для цього корж розріжте на 2-3 частини і перемажте згущеним молоком.

Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.

Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 14 жовтня

Яка буде синоптична ситуація в країні?

13/10/2025 23:59
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 14 жовтня 2025 року

  Що обіцяють нам астрофізики на вівторок?

13/10/2025 23:37
  • Новини

Небезпечні сусіди: дерева, які можуть зашкодити вашому будинку

Гарні дерева біля будинку – це не завжди благо. Деякі з них можуть зруйнувати фундамент,…

13/10/2025 23:11
  • Новини

У Німеччині готують серйозні зміни для українських біженців: кого торкнеться

У Німеччині планують посилити правила отримання допомоги з безробіття Bürgergeld. Новий законопроект уже на підході…

13/10/2025 22:31
  • Новини

Що консервувати у жовтні: 10+ ідей для вигідних заготовок

Жовтень щедрий на дари природи, які відмінно підійдуть для банок. Від капусти до гарбуза ділимося…

13/10/2025 20:59
  • Новини

Нові правила в’їзду до Європи: що чекає на українців на кордоні з ЄС після 12 жовтня

ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…

13/10/2025 20:04