Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.
Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.
Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…