Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.
Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.
Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!
Люди, яким встановлено інвалідність, мають право на пенсію та низку доплат від держави. Скільки будуть…
Балконний дим, тютюновий запах у під’їзді, недопалки під ногами біля дитячих гойдалок — усі ці…
Календар церковних свят на грудень 2025 року. Не пропустіть оновлені дати найважливіших церковних свят, які…
Прання – щоденна рутина, без якої важко уявити сучасний побут. Проте багато хто досі запускає…
Коли ми думаємо про благоустрій простору - двору, площі, вхідної групи або тераси, - зазвичай…
Нічні опади і м'який день. Синоптики опублікували прогноз на п'ятницю.