Щоб гречка вийшла смачною, розсипчастою та ароматною, потрібно правильно її приготувати.
Раніше ми розповідали, кому корисна гречка.
Отже багато господинь вважають, що чим довше варитися гречка, тим вона смачніша, але це далеко не так.
На думку досвідчених кухарів, оптимальний час приготування крупи – 15-20 хвилин після закипання. Гречка повинна вийти трохи жорсткуватою, просто накрийте її кришкою і дайте їй трохи постояти.
Також існує думка, що гречку перед приготуванням не потрібно промивати. Але промивання просто необхідне. За допомогою води з крупи видаляється зайвий крохмаль, гіркота та неприємний смак.
На смак гречки впливають і правильні пропорції. Якщо налити більше води, то гречка вийде водянистою. Оптимальні пропорції – на 1 склянку гречки потрібно брати дві склянки води. Такі пропорції допоможуть зробити ідеальну кашу.
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…