Щоб гречка вийшла смачною, розсипчастою та ароматною, потрібно правильно її приготувати.
Раніше ми розповідали, кому корисна гречка.
Отже багато господинь вважають, що чим довше варитися гречка, тим вона смачніша, але це далеко не так.
На думку досвідчених кухарів, оптимальний час приготування крупи – 15-20 хвилин після закипання. Гречка повинна вийти трохи жорсткуватою, просто накрийте її кришкою і дайте їй трохи постояти.
Також існує думка, що гречку перед приготуванням не потрібно промивати. Але промивання просто необхідне. За допомогою води з крупи видаляється зайвий крохмаль, гіркота та неприємний смак.
На смак гречки впливають і правильні пропорції. Якщо налити більше води, то гречка вийде водянистою. Оптимальні пропорції – на 1 склянку гречки потрібно брати дві склянки води. Такі пропорції допоможуть зробити ідеальну кашу.
З активного користування Нацбанку України виводить монети, які були випущені до 2003 року. Метою є…
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…