Вам знадобиться трохи продуктів – риба, цибуля та спеції, але ситі будуть усі. Цю страву можна подати і на святковий стіл, і навіть у Великий піст про цей рецепт можна буде згадати.
1. Скумбрія свіжоморожена – 1 кг (три рибки)
2. Цибуля – чим більше, тим краще! (зазвичай йде п’ять хороших цибулин)
3. Майонез
4. Кетчуп
5. Спеції
Готується приблизно година. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою – страва готова!
Скумбрія, запечена у духовці, стане окрасою столу. На запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.
Чи можуть звільнити з роботи після 60? У Держпраці пояснили, що про це говорить законодавство…
Секрет чистих курток. Як повернути свіжість зимовому одягу без хімчистки та пральної машини?
Вартість життя змінилася. Держстат повідомив, що робиться з цінами в країні на основні харчові продукти.
Чи зникне стаж після 10 червня 2026 року у “паперовій” трудовій? ПФУ дав чітку відповідь.
ПриватБанк відмовляє пенсіонерам у наданні популярних послуг. Що для пенсіонерів під забороною?
Жовтневе бабине літо на підході. Коли українці знову побачать сонце?