Рисова бабка з яблуками відмінно підходить для повноцінного полуденку чи сніданку. Цей ніжний, корисний та дуже смачний десерт сподобається і дорослим, і дітям. Рис для цієї страви краще використовувати круглозернистий.
Молоко – 1 літр, яблука – 1-2 штуки, яйця – 1-2 штуки, рис – 1 склянка, цукор – 2 чайні ложки, сіль – 1 щіпка, масло вершкове – за смаком.
Зварити рисову кашу.
Зняти кашу з плити.
Відправити «бабку» в духовку хвилин на двадцять.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…
Зміна сезону часто викликає посилення симптомів хронічних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, грибка, алергії.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…