Рисова бабка з яблуками відмінно підходить для повноцінного полуденку чи сніданку. Цей ніжний, корисний та дуже смачний десерт сподобається і дорослим, і дітям. Рис для цієї страви краще використовувати круглозернистий.
Молоко – 1 літр, яблука – 1-2 штуки, яйця – 1-2 штуки, рис – 1 склянка, цукор – 2 чайні ложки, сіль – 1 щіпка, масло вершкове – за смаком.
Зварити рисову кашу.
Зняти кашу з плити.
Відправити «бабку» в духовку хвилин на двадцять.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…
У 2025 році в Україні 26 років страхового стажу недостатньо, щоб отримати пенсію за віком…