Рисова бабка з яблуками відмінно підходить для повноцінного полуденку чи сніданку. Цей ніжний, корисний та дуже смачний десерт сподобається і дорослим, і дітям. Рис для цієї страви краще використовувати круглозернистий.
Молоко – 1 літр, яблука – 1-2 штуки, яйця – 1-2 штуки, рис – 1 склянка, цукор – 2 чайні ложки, сіль – 1 щіпка, масло вершкове – за смаком.
Зварити рисову кашу.
Зняти кашу з плити.
Відправити «бабку» в духовку хвилин на двадцять.
Періодична повірка лічильників є обов'язковою процедурою для всіх споживачів. Але що буде, якщо не зробити…
Пенсійне законодавство передбачає спеціальні доплати до пенсії. Яким критеріям треба відповідати, щоб отримати підвищення.
Ще зовсім недавно у цьому старовинному будинку було порожньо. А потім його зайняли, гнані війною,…
Українці можуть отримати 1000 грн у межах програми "Зимова підтримка", подавши заявку через "Дію" або…
Сезонні фрукти та овочі можуть бути не просто смачними, а й корисними для контролю глюкози.…
Для багатьох внутрішньо переміщених осіб оплата комунальних послуг стає значним фінансовим навантаженням. Що потрібно для…