Як приготувати найсмачніше дріжджове та при цьому заварне тісто для смажених пиріжків розповів український ресторатор Євген Клопотенко.
“Готується таке тісто дуже швидко, а пиріжки з нього виходять дуже ніжними, пишними та м’якими. Воно пластичне та приємне в роботі. До того ж, заварне тісто готується без додавання яєць та молока, тому його можна готувати під час посту”, – зазначив Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки за молдавським рецептом.
Такі пиріжки ресторатор рекомендує смажити на сковороді, тоді вони виходять дуже смачними.
Для заварної основи
Для дріжджового тіста
Таке тісто підійде для пиріжків з картоплею, яйцем та зеленню, сиром, м’ясом.
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…