Як приготувати найсмачніше дріжджове та при цьому заварне тісто для смажених пиріжків розповів український ресторатор Євген Клопотенко.
“Готується таке тісто дуже швидко, а пиріжки з нього виходять дуже ніжними, пишними та м’якими. Воно пластичне та приємне в роботі. До того ж, заварне тісто готується без додавання яєць та молока, тому його можна готувати під час посту”, – зазначив Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки за молдавським рецептом.
Такі пиріжки ресторатор рекомендує смажити на сковороді, тоді вони виходять дуже смачними.
Для заварної основи
Для дріжджового тіста
Таке тісто підійде для пиріжків з картоплею, яйцем та зеленню, сиром, м’ясом.
Одеситка Ольга щодня бореться з нестерпним болем у хребті – наслідком давнього ДТП. Їй необхідно…
Полив криничною або артезіанською водою здається природним, але все не так просто. Експерт пояснив, яку…
Цей рецепт намазки стане вашим фаворитом: мінімум інгредієнтів – максимум смаку. Ідеально для сніданку чи…
Частина осіб з інвалідністю можуть отримувати спеціальну грошову допомогу до кінця 2025 року. Яким критеріям…
Клієнти ПриватБанку повинні бути готові до змін: банк вводить плату за послугу, яка раніше була…
Міжнародний фонд відкрив реєстрацію на отримання нової грошової допомоги для українців. Куди звертатися за виплатами.