Як приготувати найсмачніше дріжджове та при цьому заварне тісто для смажених пиріжків розповів український ресторатор Євген Клопотенко.
“Готується таке тісто дуже швидко, а пиріжки з нього виходять дуже ніжними, пишними та м’якими. Воно пластичне та приємне в роботі. До того ж, заварне тісто готується без додавання яєць та молока, тому його можна готувати під час посту”, – зазначив Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки за молдавським рецептом.
Такі пиріжки ресторатор рекомендує смажити на сковороді, тоді вони виходять дуже смачними.
Для заварної основи
Для дріжджового тіста
Таке тісто підійде для пиріжків з картоплею, яйцем та зеленню, сиром, м’ясом.
Деякі категорії українців можуть розраховувати на одноразову фінансову підтримку. Сума допомоги становить 11 000 гривень.…
В уряді хочуть, аби вихід на пенсію у 60 став винятком, а не правилом. І…
З 1 квітня в Україні здійснено автоматичний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів. Що змінилося під…
Захисники неба вчергове дали гідну відсіч агресору. У Дніпрі ввечері — гучно, але без нових…
Триває видача гуманітарної допомоги для тих, хто потребує підтримки. Благодійний фонд закликає громадян реєструватися на…
11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів та Всесвітній день боротьби з хворобою…