Бісквіт із лимона виходить дуже повітряним і має ніжний цитрусовий смак. Його можна подавати в чай як самостійну страву або використовувати як основу для торта.
Раніше ми писали, як приготувати смачне берлінське печиво з ніжною меренгою.
За бажанням посипте готовий бісквіт цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини (відео)
Багатьом українцям припинять виплати вже з лютого – кого це торкнеться (відео)
В Україні 5 вересня дощів ніде не очікується. Північно-східний антициклон спричинить суху сонячну погоду.
Який прогноз дають астрофізики: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Архістратиг Михаїл - воєвода небесних сил, захисник віри та поборник правди. Церква згадує чудо, яке…
Звичайна перевірка кишень обернулася несподіваною знахідкою — чоловік знайшов у піджаку із секонд-хенду 700 доларів.
Мобільний зв’язок в Україні залишається одним із найважливіших соціальних сервісів, особливо у воєнних умовах. Дізнайтесь,…
Спробуйте зварити сливове варення з додаванням кориці — лише кілька паличок прянощі, і звичайне частування…