Бісквіт із лимона виходить дуже повітряним і має ніжний цитрусовий смак. Його можна подавати в чай як самостійну страву або використовувати як основу для торта.
Раніше ми писали, як приготувати смачне берлінське печиво з ніжною меренгою.
За бажанням посипте готовий бісквіт цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини (відео)
Багатьом українцям припинять виплати вже з лютого – кого це торкнеться (відео)
Волоський горіх — смачний і надзвичайно корисний продукт, багатий на жири, білки та мікроелементи. Проте…
Сучасні методи обстеження стають досконалішими. Вони дають лікарю більше точної інформації для своєчасної діагностики й…
Бувають моменти, коли гості вже майже дзвонять у двері, а часу на складні десерти зовсім…
Павербанки стали звичним аксесуаром у побуті, особливо під час відключень електроенергії. Проте за неправильного використання…
Пенсійний фонд України може не лише відмовити в перерахунку пенсії, а й фактично позбавити пенсіонера…
Будинки престарілих у місті Дніпро виконують важливу соціальну функцію, забезпечуючи людям похилого віку безпечні умови…