Бісквіт із лимона виходить дуже повітряним і має ніжний цитрусовий смак. Його можна подавати в чай як самостійну страву або використовувати як основу для торта.
Раніше ми писали, як приготувати смачне берлінське печиво з ніжною меренгою.
За бажанням посипте готовий бісквіт цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини (відео)
Багатьом українцям припинять виплати вже з лютого – кого це торкнеться (відео)
Вибір сонцезахисних окулярів – це не тільки про моду та фото для Instagram. Це про…
Коли немає часу на складні рецепти, ці тефтелі виручать - готуються швидко, виходять ситними та…
В Україні майже 9 мільйонів людей живуть за межею бідності, але державні програми підтримки охоплюють…
З липня більшість видів допомог, які раніше оформлювали у відділах соцзахисту, тепер виплачуватиме Пенсійний фонд.…
На 84-му році життя помер відомий український композитор Ігор Поклад. Його хіти «Ой, летіли дикі…
Хочете, щоб ваша цибуля зберігалася довго? Дізнайтесь, як не проґавити ідеальний момент для збору врожаю.